dilluns, 21 de setembre de 2009

PARTITS DE PREPARACIO CAP DE SETMANA DEL 19/20 SETEMBRE

Aquest cap de setmana ha estat intens en quant a partits, a excepció del Senior i el Femeni tots els equips han jugat el seu partit, els resultats han estat:

ALEVI "A"

ACCIO SANT MARTI 3 - MASNOU INTERDINAMIC 5

Bon partit malgrat el resultat, contra un rival molt bo amb jugadors que la majoria són de primer any però que serà un candidat al ascens.

ALEVI "B"

ACCIO SANT MARTI 4 - OLESA FS 4

Partit que va començar amb poc ritme i va anar millorant poc a poc fins a remontar, l'Olesa, és un equip de primera, el que dona molta importància al resultat obtingut.

INFANTIL "A"

ACCIO SANT MARTI 13 - F.S. RIPOLLET 2

Molt bon partit contra un equip de recent formació però que va demostrar qualitat malgrat el resultat.

INFANTIL "B"

ACCIO SANT MARTI 10 - MASNOU INTERDINAMICS 3

Sorprenent primer partit del nostre B que després d'un entrenament i amb les baixes de Carlos i Ivan, va impossar-se en front d'un equip de primera Divisió.

CADET

BABAR 4 - ACCIO SANT MARTI 5

Treballant plenament amb l'aprenentatge del nou sistema, es va guanyar un partit contra un rival molt lluitador i de nou una reacció d'ACCIO

JUVENIL

BABAR 4 - ACCIO SANT MARTI 3

Bon partit malgrat el resultat, on es va poder veure com s'adapten els nous jugadors a l'equip i tot ells al sistema del XAVI.


En si podem dir que tots els equips van pel bon camí i seguiran treballant per afrontar la temporada de la millor forma possible, pero amics...Això pinta bé, però sempre hem de treballar desde la modestia, el respecte als rivals i amb l'objectiu final de la formació dels jugadors, així arrivaran els millors resultats.

Al facebook (teniu el link dalt d'aquesta pàgina) teniu les fotografies que anem fent i recollint, es a dir que si en teniu ens les pdoeu fer arribar i farem un album extens.

Cap comentari:

Publica un comentari