dilluns, 29 de març de 2010

jornada 27-28 de Març

Els resultats d'aquesta setmana:

Dijous 25 de març, partit enderrerit de l'Infantil B

ACCIO SANT MARTI 7 - JESUS MARIA "B" 5

Dissabte 27 de març

JUVENIL

MONTSANT "B" 4 - ACCIO SANT MARTI 2

ALEVI "B"

ACCIO SANT MARTI 14 - PB MONISTROL 1

INFANTIL A

MONTCADA 5 - ACCIO SANT MARTI 6

Diumenge 28 de març

ALEVI "A"

ACCIO SANT MARTI 7 - BOSCO ROCAFORT 6

CADET

ACCIO SANT MARTI 3 - LLIÇA D'AMUNT 0

A destacar els partits dels Alevins, que un va primer i l'altre segon, jugant-se l'A un partit per consolidar-se en el segon lloc i oferint juntament amb el Bosco un partit molt vibrant.
També l'Infantil A ens va oferir un bon partit al camp del Montcada, fent dels enfrontaments amb aquest equip d'aquesta temporada uns partits emocionants i amb molt gols.
L'Infantil "B" va donar un bon joc contra Jesus Maria.
El juvenil , malgrat perdre contra el lider del grup, va jugar un dels millor partits d'aquest any, pel que els felicitem de tot cor i els convidem a continuar en aquesta liniea. Esperant que es recuperi Roberto de la seva lesió el més aviat possible.
El Cadet va demostrar que juguen be, pel damunt d'on estan classificats, però segueixen treballant de cara a la propera temporada.

En aquest darrer sentit cada cop més seran habituals els creuaments de jugadors entre equips.

Aquesta setmana L'Adri i el Dani de l'Infantil varen tornar a jugar am b el cadet aportant bon joc, a destacar el gran gol de Dani, i una jugada inteligent d'Adri que va estar a punt d'acabar en gol, però sobre tot el joc per l'equip. Entre alevins també va haver col·laboracions de l'A varen jugar amb el "B" Sergio i Samu, i l'endemà el Marc del B va jugar contra el Bosco. Tots aquests moviments estan destinats a formar els equips de la propera temporada.

Bones vacances de Setmana Santa, ah! abasn crec que l'amic cronista ens penjarà els gols del Cadet.

Cap comentari:

Publica un comentari